Links uit Weten van (h)eerlijk eten 1
In 'Weten van (h)eerlijk eten deel 1' wordt regelmatig verwezen naar een online artikel of onderzoek. Op deze pagina vindt u de links naar deze artikelen en onderzoeken.
Pagina 19
Pagina 129
Pagina 133
Pagina 170
Pagina 174
Pagina 175
Pagina 233
Pagina 239
Pagina 241
Meer informatie >
4th Annual Frontiers in Cancer Prevention Research Congress. Oktober 2005; Baltimore, VS
Pagina 242 | Champignons
Pagina 247
Pagina 248 | Flavonoiden/hormesis
Arts, therapeut en apotheker 5-2014/Fytohormese
Pagina 258 | Kokosolie
Meer informatie >
Meer informatie >
Pagina 263
Meer informatie >
Meer informatie >
Pagina 265 | Oregano
Friedman M, Zhu L, Feinstein Y, Ravishankar S. Carvacrol facilitates heat-induced inactivation of Escherichia coli O157:H7 and inhibits formation of heterocyclic amines in grilled ground beef patties. J Agric Food Chem. 2009 Mar 11;57(5):1848-53.
Pagina 266 | Paranoten
(Am J Clin Nutr. 2008 Mar;87(3):662-5.)
Pagina 266
Pagina 269 | Pompoenpitten
Pagina 271
Pagina 272
Pagina 274
Pagina 283
Pagina 282 | Vezels
Pagina 283 | Walnoten
Pagina 284
Pagina 285
Pagina 290
Meer informatie >
Meer informatie >
Pagina 294
Meer informatie >
Meer informatie >
Pagina 304
Meer informatie >
Meer informatie >
Geraadpleegde onderzoeken boek 1:
https://lup.lub.lu.se/search/publication/4171803 (IGF1-melk)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11842946 (zuur basen evenwicht)
http://www.natuurdietisten.nl/files/PRAL%20waarden%20tabel.pdf (zuur basen evenwicht)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3828631/ (zuur basen evenwicht)
http://blog.journals.cambridge.org/2014/07/new-study-finds-significant-differences-between-organic-and-non-organic-food (bijlage antioxidanten)
www.ewg.org/foodnews.: EWG’s 2014 Shopper’s Guide to Pesticides in Produce (bijlage antioxidanten)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3876146?dopt=Abstract (alfafa tabel wetenswaardigheden)
Aubergine: Regulation of Adipocyte Function by Anthocyanins; Possibility of Preventing the Metabolic Syndrome",
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Voume 56, Number 3, Pages 642-646
http://nutritiondata.self.com